Close

Vrijdag 30 juni werd er weer gestreden om de Vechtdalcup op Hooge Graven Golfclub Ommen. Samen met alle deelnemers wisten de Rotary, Lions, Vechtdal Vrouwen en de Junior Kamer er weer een geslaagd toernooi van te maken. De weergoden waren de spelers gunstig gestemd. De Vechtdalcup is een benefiet toernooi en dit jaar ging de opbrengst naar de aanschaf van een duofiets voor de Baalderborgh. De fiets was al klaar gezet door Nijland Cycling. Daarnaast werd ook voor Wensstichting Vechtdal gespeeld. Deze stichting ondersteunt allerlei doelen in de regio. 

De cup is mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren, die de baan, catering en prijzen gedoneerd hebben. Naast de Cup was er ook een clinic voor de beginnende golfer.  Na het golfen werden de spelers feestelijk onthaalt met het Flater Pretorkest

Rondom het diner waren er diverse activiteiten zoals een rad van fortuin en een veiling. Dit kwam allemaal ten goede aan de goede doelen. De totale opbrengst van het toernooi was €14.300 dat verdeeld werd over een mooie cheque voor Wensstichting Vechtdal en de medewerkers van de Baalderborgh konden op de duofiets naar huis!  

ontvangst cheque en duofiets